sluiten
› Kampvrienden
PromofilmBekijk de promofilm

Vrienden van het kamp

Met een jaarlijkse donatie kunt ook u Vriend van het Kamp worden! Deze club van kleine donateurs bestaat nu al weer zo’n twintig jaar en is voor Nationaal Kamp Hattem heel belangrijk…


Wat doen de vrienden

Zo is met het geld van deze Vrienden bijvoorbeeld het complete arsenaal aan banken en tafels voor de Kampementen vernieuwd en werd de renovatie van het Amfitheater gefinancierd. ‘Het Amfi’ is, naast Kampgebouw De Zandkreek, hét centrum van de Nationaal Kampweek.
In alle gevallen gaan de bijdragen naar zaken die nodig zijn voor een goede organisatie en kampeerbeleving van deze (in Nederland unieke!) schoolwerkweek.


Waarom zijn de vrienden belangrijk

Nationaal Kamp Hattem ontvangt geen cent subsidie en steunt op veel vrijwillige schouders die zich onder het Kampwerk zetten. Een structurele bijdrage van De Vrienden maakt deze unieke schoolwerkweek, bedoeld voor basisschoolkinderen uit groep 7 en 8, mede mogelijk.

Aangezien wij onze Vrienden zeer waarderen ontvangen zij een aantal keren per jaar de Kampvriendenkoerier met wetenswaardigheden over Nationaal Kamp Hattem, zoals belevenissen van medewerkers, kinderen en (oud) Kampwachten en -stafleden. Zo blijft u steeds op de hoogte. De Kampvriendenkoerier is het lezen altijd meer dan waard!


Kampvriendenkoerier

Geen enkel nieuwtje uit het Nationaal Kamp missen en drie keer per jaar de complete Kampvrienden Koerier per post ontvangen? Dan kan! Word dan nu 'Vriend van het Kamp' en ondersteun dit schitterende werk!
Dit kan al met een donatie vanaf € 17,50 per jaar. Van de opbrengsten worden speciale projecten gefinancierd die direct ten goede komen aan de kinderen.


Van je vrienden moet je het hebben

De Vrienden hebben een eigen rekening: IBAN: NL44INGB0004769009. Bijdragen kunt u overmaken t.n.v. Vrienden van het Kamp - Dordrecht.
(ANBI-registratie: STICHTING DE ZANDKREEK te Hattem RSIN:809254499)
Heeft u een informatieavond of feestmiddag op uw school of internaat? Wij komen - na overleg - dan graag langs om ons Kampwerk te promoten. Mail naar: kampvrienden@nationaalkamp.nl en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Ook voor andere Vriendenvragen kunt u op dit adres terecht.Nationaal Kamp Gadgets

Naast donaties kunt u het Kampwerk steunen door de aankoop van unieke, maar ook leuke artikelen zoals T-shirts, bodywarmers, Cd’s, pennen, enzovoort. Veelal bedrukt met het unieke Nationaal Kamp logo en DUS collector items! Bestellen via de webwinkel van De Vrienden kan natuurlijk ook! Klik hier om naar de webshop te gaan.

Aanmelden

Naam: *
Evt. Scheepsnaam:
Vriend geworden via:
Adres: *
Postcode: *
Woonplaats: *
Telefoon: *
Email: *
Opmerkingen:* verplichte velden
   
   

Prijsvraag Kampvriendenkoerier

In elke kampvriendenkoerier staat een prijsvraag waarmee 'Hattem'-prijzen te winnen zijn.
Hieronder kunt u het antwoord op de laatste prijsvraag insturen.

Naam: *
Evt. Scheepsnaam:
Adres: *
Postcode: *
Woonplaats: *
Telefoon: *
Email: *
Antwoord op de prijsvraag: ** verplichte velden
     
   
naar boven
© Copyright 2019 Nationaal Kamp Hattem Design by

WvH

Google+