sluiten
› Nieuws › Klim in de pen!
PromofilmBekijk de promofilm

Klim in de pen!

Oproep!
Klim in de pen!


veerpen_300Het lijkt nog even weg maar als in juni 2017 de opening van het Nationaal Kamp plaatsvindt, dan zal dit de opening zijn voor de zestigste Kampweek. Een mijlpaal waar we allemaal heel trots op zijn.

Zestig jaar Kamp. Laat dat even goed op u inwerken. Dat betekent dus zestig jaar een geweldige belevenis in de natuur. Zestig jaar plezier. Zestig jaar gezelligheid. Zestig jaar lief en leed met elkaar delen en zestig jaar buffelen voor het eindresultaat. Zestig jaar een bos vol goedwillende kinderen. Zestig jaar dekzeiltjes ophangen en zestig jaar lussentochten lopen. En natuurlijk zestig jaar wc’s schrobben. Zestig jaar verbonden met elkaar. Een historie van zestig jaar lang. En dan rekenen we dat ene jaartje dat we door omstandigheden het Kamp geen doorgang konden laten vinden niet eens mee.


Zestig jaar Kamp is natuurlijk ook zestig jaar verhalen. Lange verhalen, korte verhalen, anekdotes of andere vertelsels. U heeft ze ongetwijfeld nog in uw hoofd zitten en het wordt hoog tijd om deze op papier te zetten en met de wereld te delen. Bent u naar Nationaal Kamp Hattem geweest als kind, Kampwacht, Kampstaflid, Mentor? Of misschien was u alleen maar een bezoeker? Sterker nog, al bent u een vader of moeder die haarfijn weet te herinneren hoe vol verhalen u kinderen terug kwamen van een geweldige Kampweek. Schrijf uw verhalen op en deel ze met ons. De bedoeling is dat we, in het kader van het naderende jubileum, deze verhalen in de loop naar de Kampweek publiceren op een speciale plek op onze website www.nationaalkamp.nl


Wij kijken met veel plezier uit naar uw verhalen die wij graag per mail ontvangen op 60jaar@nationaalkamp.nl. Inzendingen worden in principe altijd geplaatst.

© Copyright 2019 Nationaal Kamp Hattem Design by

WvH

Google+