sluiten
› Nieuws › Klaar voor de start
PromofilmBekijk de promofilm

Klaar voor de start

Een lange toeter galmt door het bos. Overal komen de kinderen net als anders uit hun tenten, alleen dit keer allemaal gehuld in sportkleding! Na het ontbijt gaan lange slierten kinderen richting het sportveld.

De kinderen zijn een hele dag druk met allerlei sporten: Voetbal, trefbal, handbal, slagbal en tussen de middag traditioneel de estafette. Natuurlijk ook de mentoren moesten het stokje zo snel mogelijk aan elkaar doorgeven.

Na het sporten kunnen alle kinderen onder de douche en daarna vertrekken ze in groepen weer terug naar de kampementen.
Na het eten en de uitreiking van alle sportdagprijzen gebeurd er iets geheimzinnigs...
Het is donker op het podium, slechts 1 lichtpuntje is te zien, het is de diamant die rood oplicht en Radmar loopt er geheimzinnig mee over het podium.

Zodra Radmar de diamant aan Pendule overhandigt, wordt het ineens nog donkerder en verschijnen er precies 12 lichtgevende punten, in de vorm van een klok. Dit is het begin van een waar licht- en vuurspektakel waarin er wordt gejongleerd met lichtgevende kegels, geslingerd met vuurballen en zelfs met een brandend touw wordt touwgesprongen!
Aan het einde van de show worden fakkels gebundeld en opeens gaat het licht weer aan en de grote klok open, maar nog vreemder, de Tijdroeper roept...de juiste tijd!
En, En, de klok loopt weer, de moederklok is.. gemaakt! Hattime is gered!
Lottovic en Totovic vluchten samen met meneer Merchant de tijdmachine in, hier valt niks meer te halen!

Dan klinkt er "Het is weer voorbij die laatste kampdag" en gaan de kinderen naar hun tenten voor de laatste nacht in het bos. Morgen alweer de laatste dag van het 55e Nationaal Kamp, maar zo makkelijk laten we die "Vieze Lotto" en "Vieze Toto" toch niet gaan?!

© Copyright 2019 Nationaal Kamp Hattem Design by

WvH

Google+