sluiten
› Nieuws › Donderdag 6 juni 2013
PromofilmBekijk de promofilm

Donderdag 6 juni 2013

Respect!


De afgelopen maanden werd veel gesproken over respect op het sportveld. Een groot compliment moet dan ook worden uitgedeeld aan de kinderen van het 56e Nationaal Kamp Hattem. In de ochtend doen de kinderen mee aan activiteiten waarbij groepen uit verschillende plaatsen met elkaar opdrachten moeten uitvoeren. En in de middag, nadat er weer diverse records werden gebroken tijdens de estafette, ging men zeer respectvol met elkaar om tijdens de teamspelen.


do1_kopie 


Het weer speelde een positieve rol tijdens de sportdag. Het zonnetje was ook vandaag heel de dag te zien en dat zorgt ervoor dat deze Kampweek al veel mooi weer heeft opgeleverd.


Groepje 29, La Bella Tortellini's, het groepje dat afgelopen maandag de mooiste pizzadoos had gemaakt, mocht ’s avonds bij Pepe en Marco in Ristorante di San Creco komen genieten van een exclusieve pizzamaaltijd. Wat een verwennerij.


De overige groepjes kregen bezoek van de Kampstafleden en Kampwachten. Er werd heerlijk gekookt voor de vrijwilligers van Nationaal Kamp Hattem!


In het Amfitheater genoten de kinderen van een optreden van meervoudig Nederlands kampioen goochelen Hilbert Geerling. Wat een bijzondere avond was dit! De ene truc was nog onbegrijpelijker dan de andere en tot slot kwam daar dan de Inspecteur van het Culinair Italiaans Agentschap.


do2_kopie


Na een grondige inspectie bij Ristorante Scorrie Morrie en Ristorante di San Creco steeg de spanning… De Culinaire Ster werd uitgereikt aan: Ristorante Di San Creco!


Beter kon deze dag niet eindigen. Maar de Scorriemorries bleken slechte verliezers. In een onbewaakt moment werd de Ster door Capo Emilio meegenomen en ook de Inspecteur werd ontvoerd. Wat een drama!


Gelukkig, de mysterieuze ijscoman bood hulp. De ijscoman bekende dat hij Signor Pistache heet en DE directeur is van het Culinair Italiaans Agentschap. Hij had zich vermomd als ijscoman omdat hij de hele situatie rondom Hatemo niet vertrouwde en het daarom goed vond de boel toch maar een beetje te moeten sturen. Nu de situatie uit de hand loopt, is hij van mening toch maar uit de schaduw te treden. De directeur is blij dat Roni's de ster hebben gekregen, maar furieus over het feit dat zijn beste inspecteur is ontvoerd. Morgenochtend pakken wij ze terug!


do3_kopie


Op de laatste dag zullen wij onze slag slaan.


Nadat de kinderen in hun tenten lagen genoten de mentoren van de laatste avond samen. Tijdens deze feestelijke afsluiting werden Algemeen Kampleider Martijn Mijnster, zijn vrouw Miriam, Marina de Groot en oud interim voorzitter Adri Paauwe bedankt voor hun inzet voor Nationaal Kamp Hattem. Ze stoppen na deze week met hun vrijwilligerswerk voor Nationaal Kamp Hattem.

© Copyright 2019 Nationaal Kamp Hattem Design by

WvH

Google+