sluiten
› Nieuws › Vrijdag 7 juni 2013
PromofilmBekijk de promofilm

Vrijdag 7 juni 2013

Tot slot…


De laatste Kampdag. Luchtbedden worden leeggelaten, tenten worden opgevouwen en kampkisten worden ingeladen. De tijd is snel voorbij gegaan. Wat een geweldige Kampweek was het weer!


Maar hoe liep het nu af in Hatemo?


Natuurlijk. Eind goed al goed. Met hulp van de kinderen werd de Inspecteur teruggevonden en kregen de Scorriemorries hun verdiende loon. Pepe, Marco en Mama Roni bedankten de kinderen voor het helpen verslaan van de Maffia en het open houden van het restaurant. Hatemo is bevrijd van de Maffia.


Vol trots werd de Culinaire Ster aan het Ristorante Di San Creco gehangen. De Inspecteur en Signor Pistache riepen Ristorante Di San Creco officieel uit tot BESTE PIZZARESTAURANT VAN HEEL ITALIE!


vr1


Een mooie week werd 's middags afgesloten in het Amfitheater. Daar reikte voorzitter Cor Spek het Ornament (het groepje met het mooiste Kampement, kleding en kampkeuken) uit aan Groep 2, De Pizza Maffia uit Wemeldinge. De spannende strijd om het Wisselschild (het groepje dat deze week net iets beter samenwerkte, net iets slimmer was) werd gewonnen door groep 33, La Pizza Maffiosi van Terneuzen B. Zij zijn voor een jaar de troste bezitters van het Wisselschild van Nationaal Kamp Hattem.


vr2


De lange stoet van kinderen vertrok vervolgens richting bussenveld, de winnaars werden gedragen op de schouders van Kampwachten. Daar stonden de bussen al te wachten om de kinderen weer veilig naar huis te brengen. Het "OOOH Nationaal Kamp" klonk vervolgens totdat de laatste bus het bos had verlaten.


vr3


De vrijwilligers hadden na het vertrek van de kinderen nog de mooie taak om alles op te ruimen. Het amfitheater werd leeggemaakt, de schuur werd opgeruimd, het kampgebouw schoongemaakt en het bos werd grondig gecontroleerd op zwerfafval.


Uiteindelijk sloeg de klok acht uur ’s avonds en konden de Kampstafleden en Kampwachten gaan genieten van een welverdiende maaltijd. Wat was het weer een fantastische week!

© Copyright 2019 Nationaal Kamp Hattem Design by

WvH

Google+