sluiten
› Nieuws › Avonturiers op weg naar Hattemson City
PromofilmBekijk de promofilm

Avonturiers op weg naar Hattemson City

Bijna 250 avonturiers zijn zich momenteel aan het voorbereiden voor vertrek naar het Canadese Hattemson City.


Op 16 juni hopen wij ze daar te ontmoeten om de strijd aan te gaan met ‘Sir Goldsoul’, de nietsontziende baas van het stadje.


Er is namelijk GOUD gevonden in de buurt van Hattemson City, maar Goldsoul en zijn gemene hulpje Martin Mountie hebben andere plannen met het goud dan de honderden goudzoekers die uit het hele land richting The Sandcreeck River gekomen zijn om hun geluk te beproeven. En wat te denken van die vreemde Profi Soapy, een professor met een bijzondere machine?


Onze held John Delver zit momenteel al in het gevang en samen met de bazin van de plaatselijke saloon, Sandy Glitter, heeft hij een oproep gedaan: ‘Kom ons helpen!’.


De voorbereidingen voor het 57e Nationaal Kamp Hattem, dat georganiseerd wordt van 16 tot en met 20 juni aanstaande, zijn nu dan écht begonnen. De Kampfilm is vertoond op alle deelnemende scholen (uit Lemmer, Wemeldinge, Kampereiland, Terschelling, Nieuwegein, Terneuzen en Rotterdam) en de avonturiers zijn momenteel druk aan het werk om hun Kampement in juni zo goed mogelijk in te kunnen richten.


Het wordt wederom een fantastische schoolwerkweek te worden met sport (dit jaar clinics waterpolo, voetbal, dans en hockey), spel, avontuur en muziek. Dit alles in de mooie bossen nabij Hattem, voor dit jaar dus omgedoopt tot Hattemson City. De vrijwilligers hebben er zin in, de kinderen ook, kortom... laat die Kampweek maar komen!

© Copyright 2019 Nationaal Kamp Hattem Design by

WvH

Google+