sluiten
› Nieuws › 2017
PromofilmBekijk de promofilm

Handjes uit de mouwen!

Beste wijde kring van betrokkenen,


Op 8, 9 en 10 september zoeken we enthousiaste mensen die ons willen helpen met een aantal klussen in en om De Zandkreek. Wij zorgen voor eten, drinken, een slaapplaats en gezelligheid!


Interesse? Geef je dan op vóór 3 september aanstaande door een mail te sturen naar wprins80@gmail.com


Tot in Hattem!


whatsapp_image_20170829_at_19.42.36_300.

Fotos 60e Nationaal Kamp Hattem

lei_0838b_512


De foto's staan online!


Soms zijn we in Hattem sneller dan onze schaduw. Er staan nu al heel veel foto's online. Om ze allemaal te bekijken moet je wel even de tijd nemen. Wat een leuke beelden. Van het toneelspel en van de activiteiten. Kijk op: www.nationaalkamp.nl/fotos/2017 


Alle filmpjes die gemaakt zijn, en ook de opnames van de Live stream zijn terug te vinden op: www.youtube.com/NationaalKampHattem/videos


De volledige uitslag volgt later deze week.
Even nagenieten van die fantastische Kampweek!

Vrijdag 16 juni

Het zit erop!


Wat een feest. Wat een geweldige week. Wat een bijzondere ervaring. En wat fijn om al die blije gezichten te zien. Wat goed om te zien dat kinderen uit verschillende plaatsen met elkaar optrokken deze week.


Ludwig en Louise werden gestraft voor hun daden van afgelopen jaar. De Mallemolen sprak (ja, de molen kon praten) een aantal wijze woorden en als laatste actie gaf hij Ludwig en Louise hun verdiende loon. Antje werd uiteindelijk toch de eigenares van dit mooie bouwwerk.


Tot slot werden de winnaars van de Kampweek bekend gemaakt. Natuurlijk, iedereen was een winnaar deze week. Maar de groep 'Malle Mollen' uit Wemeldinge ging er vandoor met het fel begeerde Wisselschild.
Het Ornament werd gewonnen door de groep 'Goude Klompen' van Meander.


whatsapp_image_20170616_at_14.45.09_512.


En toen... toen werd het stil in het bos. De kinderen werden toegezongen door alle Stafleden en Kampwachten totdat de laatste bus het bos uitreed.


Bedankt allemaal. Bedankt voor deze FANTASTISCHE week!

Woensdag in beeld

Dinsdag in beeld

De vlog van Terneuzen

Donderdag 15 juni

En dan is het alweer donderdag. De op een na laatste dag van deze Kampweek. De zon schijnt nog steeds, de sfeer zit er nog buitengewoon goed in en bovenal moet er nog het een en ander gedaan worden voordat we met z'n allen weer naar huis mogen. Zoals elk jaar staat vandaag de sportdag op het programma. Blije gezichten wandelen dan ook al vroeg in de ochtend naar de sportvelden van VV Hattem.


Het is te hopen dat er nog wat energie over is, want er is nogal wat te doen. In de ochtend staat de atletiek op het programma. De spellen die zijn uitgezet zijn even sportief als creatief te noemen. De kinderen gaan namelijk onder meer blind ballen vangen met een jutezak, verspringen of een mollenrace doen. Hoewel iedereen natuurlijk erg fanatiek voor de winst gaat beleven we een sportieve ochtend. 


Tussen de middag staat de estafette op het programma. Iedereen heeft op school al de snelste renners of rensters geselecteerd en heeft druk geoefend met hard rennen en natuurlijk het op de juiste manier wisselen van het stokje. Voor de start zegt Laura uit Terneuzen dat ze erg hard kan rennen 'Maar ik ben ook een beetje bang voor een valse start', voegt ze toe. Gelukkig houden Laura en alle andere kinderen zich netjes aan de regels en hoeft er niemand gediskwalificeerd te worden. Om ons heen zien we feestende kinderen die als eerste gefinisht zijn, maar ook teleurstelling als het wel eens wat minder ging als gehoopt. Aan de sfeer op de tribunes ligt het niet, want de niet rennende klasgenootjes juichen hun vriendjes en vriendinnen luid toe.


ios_upload_thu_15_jun_2017_222425_512


Als de medailles voor de estafette verdeeld zijn kunnen we over op de teamsporten. Er is voor elk wat wils. Zo kan er gekozen worden tussen trefbal, voetbal, maar voor de liefhebbers is er bijvoorbeeld ook frisbee werpen. Hoewel je zou verwachten dat nu toch iedereen de tongen wel op de schoenen heeft hangen is de inzet en het fanatisme er nog steeds niet minder om. Als de finales geweest zijn mag er dan eindelijk gedoucht worden. En er moet natuurlijk terug gewandeld worden naar de kampementen om lekker te koken. Daarna is het tijd voor spektakel.


ios_upload_thu_15_jun_2017_22242501_512


Gisteren hadden 'bad guys' Ludwig en Louise aangekondigd dat ze spookhond Kladdegat zouden gaan inschakelen. Vanavond was het dan zover. In ons toneelspel speelden de leden van Toneelgroep Kladdegat mee en zelfs Dhr. Wiggers, burgemeester van Hattem, was bereid om een bijdrage aan het toneelspel te leveren. Het werd een waar spektakel. Kinderen mochten tijdens het toneelspel het Amfitheater uit om Kladdegat (Een hond van vijf meter lang, twee meter breed en twee meter hoog) op te jagen. Uiteindelijk werd hij in een kooi op het bussenveld gevangen genomen. Samen met Ludwig en Louise. Een luid gejuich steeg op, want nu komt de oplossing voor alle problemen wel heel dichtbij.


ios_upload_thu_15_jun_2017_22242504_512


ios_upload_thu_15_jun_2017_22242503_512


Na het zingen van het dagsluitingslied op het bussenveld werd het tijd om voor de laatste keer de tenten op te zoeken. Morgenmiddag staan de bussen klaar om iedereen weer lekker naar huis te brengen. Maar voor die tijd gaan we er nog een keer wat moois van maken. Met toneelspel, muziek en een activiteit. En opruimen natuurlijk. Ook dat hoort er bij... 

De vlog van Kampereiland

De vlog van Lemmer

De vlog van Terschelling

De vlog van Wemeldinge

Op pad met Floris en Thijs

Woensdag 14 juni

Voor je het weet ben je alweer over de helft. Want het is woensdag. De derde Kampdag van het 60e Nationaal Kamp Hattem. Ook weer een dag die direct met een verrassing begint. Bij een groepje uit Schenkeldijk is er wat geroezemoes en voor je het weet gaat het gerucht door heel het bos. Er is geen stromend water meer! Er komt geen water meer uit de kranen die her en der rondom de Kampementjes staan. Probleem!


Na het ontbijt komen we er in het Amfitheater al snel achter hoe dit komt. De slechte Ludwig en Louise schijnen een dam gebouwd te hebben om de molen te laten stoppen met draaien. En dan stroomt er natuurlijk nergens water meer. Er zit dus maar een ding op en dat is het probleem adequaat aanpakken: Opblazen die dam! Operatie Dorre Droogte wordt gestart.


whatsapp_image_20170614_at_22.47.25_512.


Natuurlijk zijn er eerst activiteiten in het bos, maar nadat er een goede maaltijd genuttigd is gaan de kinderen in keurige groepjes naar de Leemkule. Al snel zien de kinderen een grote dam die geplaatst is aan de rand van de grote kuil. Myrthe, een meisje uit groep 7 die voor het eerst mee is kan haar ogen niet geloven. 'Gaan we die dam echt opblazen? Echt vet! Maar ook spannend!' 


Niet veel later staat Bart Boursin bovenaan de kuil met een fietspomp de dam op te blazen. Bij de knal schrikken de kinderen natuurlijk. Maar als de dam echt opgeblazen blijkt is er al snel gejuich. Missie geslaagd!


Traditioneel is natuurlijk ook de markt op woensdag. Vaders, moeders, broers, zussen, ooms, tantes, verre neven en natuurlijk allerlei oude bekenden komen langs op de sfeervolle markt die deze keer zelfs voorzien is van een ware a capella band. Desiree uit Zwolle is als kind twee jaar meegeweest en is later zelfs nog een keer teruggekomen als Kampwacht. 'Het is altijd erg leuk om weer even te komen. Er zijn altijd wel wat bekenden en de sfeer is altijd gezellig'. En dat is het zeker. Kinderen krijgen de gelegenheid om trots hun tentjes en Kampementen te laten zien en lekker een frietje of ijsje te eten. En er valt ook een prachtige prijs te winnen. Molecaten Vakantieparken heeft een tegoedbon beschikbaar gesteld om een weekend te verblijven in het vakantiepark. De winnaar was er uiteraard buitengewoon blij mee.Natuurlijk mag ook het spektakel niet ontbreken. Kinderen mogen samen met hun ouders en alle andere aanwezigen genieten van een spannende battle in het Kampspel. Het strijdtoneel is zelfs voorzien van een waterbak waar de spelers natuurlijk te pas en te onpas in terecht komen. Gelukkig zijn de goedwillende Bart en Antje aan de winnende hand, maar de strijd is nog lang niks beslist. Helaas is de woensdag weer om en is het tijd om nog even bij elkaar in het Kampement te zitten en vervolgens lekker de tent in te gaan.


whatsapp_image_20170614_at_23.06.28_512.


whatsapp_image_20170614_at_23.15.37_512.


Morgen is het alweer donderdag. Ook dit jaar maken we geen uitzondering: De donderdag is de Sportdag. Mocht er nog iemand met energie over zijn dan kan hij deze morgen mooi kwijt op de sportvelden van VV Hattem. En daarna zullen we ongetwijfeld weer mogen genieten van een spannend Kampspel. Ludwig en Louise hebben namelijk gehint op Kladdegat. De Spookhond waarvan we al de hele week af en toe het gehuil en geblaf horen. Dat beloofd wat...

Dinsdag 13 juni

De dinsdag. De tweede Kampdag alweer en tevens ook de eerste volledige Kampdag van de Kampweek. De kinderen beginnen vol goede moed aan een dag die uiteraard weer zal zit met de meest leuke dingen.


Als het ontbijt achter de kiezen is wordt er natuurlijk eerst gezongen en even naar het Kampspel gekeken. Daarna gaan de kinderen op zoek naar de belangrijke gouden molensteen. Want deze mag natuurlijk niet in handen komen van de gemene Ludwig en Louise. De zoektocht leidt de kinderen onder anderen langs een klimmuur, petfles schieten en een echte boogschietbaan. Een van de kinderen vertelde trots 'Ik heb raak geschoten en dat leverde wel negen punten op'.


lei_9849b_512


lei_9867b_512


lei_9853b_512


De activiteiten zijn extra leuk, want het blijft de hele dag droog en de zon laat zich ook regelmatig zien. Het zorgt voor lachende gezichten bij iedereen. Dat is ook belangrijk, want de activiteiten vullen de volledige dag tot aan het avondeten. En ook het avondeten is deze keer specialer dan alle andere keren, want de kinderen eten vandaag niet alleen met hun mentoren, maar bij alle groepjes schuift er ook een Kampwacht of Kampstaflid aan. En die willen natuurlijk wel even weten of de kinderen wel lekker kunnen koken. ' Ja hoor', zegt Merel uit Wemeldinge. ' Thuis kook ik ook weleens.' En het moet gezegd dat de kinderen een heerlijke maaltijd verzorgen dat bestaat uit broccoli, aardappeltjes en vlees.


lei_9899b_512


Na het eten volgt natuurlijk de afwas en het opruimen, maar daarna snelt iedereen weer naar het Amfitheater. Vanavond hebben we namelijk de Kampvuurnummers. De avond dat elke plaats op het podium mag om een stuk toneel te spelen. Sommige plaatsen kiezen voor een liedje, anderen gaan voor een volksdansje en weer anderen besluiten een echt toneelstuk op te voeren. Iedereen kan natuurlijk rekenen op een hard en gemeend applaus.


Hoewel de ogen langzaam dicht beginnen te zakken volgt er nog een klein stukje Kampspel. Het is bijzonder spannend, want hoewel de goedwillende kinderen de molensteen hebben gevonden is hij toch middels een list in de handen van Ludwig en Louise gekomen. Gelukkig trapt de molen niet in de fratsen van deze twee. Door middel van lichtflitsen en het spugen van meel geeft de molen aan dat hij de gouden molensteen niet accepteert. Het blijft dus nog even spannend.


En dan is het toch echt tijd om de slaapzak op te zoeken. De tweede dag mag dan ten einde zijn, er volgt morgen weer een derde dag. Die ongetwijfeld weer vol spanning, gezelligheid en spektakel zit. 

De vlog van Meander

Vlog van Meander gemaakt door Denise en Guido


De eerste vlog van Rotterdam

De eerste vlog van de Kampweek gemaakt door Celine en Zerda van Rotterdam


Maandag 12 juni

Maandenlang Kampliedjes uit je hoofd leren en zingen, wekenlang dat petje op de oren en natuurlijk staat die koffer die je meeneemt al enkele dagen bol. Vandaag was het dan echt zover. Deze ochtend kwamen de bussen vanuit alle Nederlandse windstreken weer richting Hattem. Ruim 250 uiterst vrolijke kinderen staan voor een nieuwe Kampweek. En niet zomaar een Kampweek. Het is de zestigste Kampweek.


lei_9430b_512


Natuurlijk kom je niet zomaar Landgoed Molecaten op. De Bosplisie houdt alle kinderen bij de poort tegen, maar gelukkig hebben ze van molenaarsknecht Bart Boursin 'Doorlopers' gekregen. Hiermee mogen ze toch naar hun Kampementjes en kunnen ze beginnen met het opzetten van de tenten, het knopen van de keukens en natuurlijk het maken van plezier. Dat laatste lukt uitstekend. Joris uit groep 7 heeft er in elk geval zin in. Hij is druk zijn tent aan het opzetten, maar zegt wel dat hij het een beetje spannend vindt om er in te gaan slapen. Natuurlijk voegt hij er wel snel aan toe dat 'hij echt niet bang is.' 


lei_9432b_512


Voor je het weet zijn de Kampementen van alle deelnemende plaatsen ingericht en zitten we met z'n allen gezellig in het Amfitheater. Daar worden gezellig liedjes gezongen, krijgen de nog altijd enthousiaste kinderen de huishoudelijke mededelingen en gaan we traditioneel weer een uur terug in de tijd. Langzaam maar zeker werken we toe naar het moment waar iedereen zo naar uit heeft gekeken. Zou hij er al zijn? Is hij al in het bos? Soraya, een meisje uit groep 8, denkt dat ze hem al gezien heeft. Al weet ze het niet helemaal zeker. 


Niet veel later heeft iedereen hem gezien. Want tijdens het Kampspel komt hij onder luid applaus het podium oplopen. We hebben natuurlijk over Jochem van Gelder, die speciaal voor ons naar Hattem is gekomen om het Kamp van het jubileumjaar te openen. In de rol van Jochem van Gelderland geeft hij met een hamer een flinke klap op een molshoop en geeft daarvoor het startsein voor vlaggen, vuurwerk en feestmuziek. Het zestigste Nationaal Kamp Hattem is officieel geopend.


lei_9710b_512


'Jochem, mogen wij je handtekening.' Drie meisjes uit Lemmer staan te dringen voor de poort van het Amfitheater. Gelukkig stelt Jochem ze gerust. Alle kinderen krijgen de kans op een handtekening of misschien zelfs een foto als hij door de kampementen loopt. 


Als de kinderen bijgekomen zijn van het spektakel en rustig gegeten en de afwas gedaan hebben volgt er nog een avondtocht. De kinderen zitten nog vol energie en brengen het er goed van af. De eerste kilometers zitten in de benen en er zullen nog veel volgen. Daarna worden er in het Amfitheater prijzen uitgereikt en natuurlijk wordt er weer gezongen. Maar ook aan een mooie eerste Kampdag komt een eind en voor je het weet zingen we het dagsluitingslied.De kinderen gaan naar de tent en bereiden zich voor op de eerste nacht in de slaapzak. Morgen weer een nieuwe dag.

De bussen zijn binnen!

Teaser NKH60 Staat jullie koffer al klaar

Staat jullie koffer al klaar?


60 jaar Kamp, 60 jaar Anekdotes van start!

De afgelopen weken hebben vele mensen zich over een vel papier gebogen en hun anekdotes of verhalen die ze in 60 jaar Kamp hebben meegemaakt opgeschreven. 


Vanaf vandaag gaan we deze vaak prachtige verhalen met u delen. Tot aan de Kampweek kunt u dagelijks een vers verhaal van bekende en minder bekende Kampgangers verwachten. Hou de pagina www.nationaalkamp.nl/60jaar goed in de gaten de komende weken! 


Om er een gezellige plek op onze website van te maken is er de mogelijkheid om te reageren op deze anekdotes en verhalen. Doe dit dus vooral! En mocht u een goed verhaal of een pakkende anekdote hebben die het delen waard is. Pak dan vooral uw pen en papier of uw laptop en stuur dit verhaal naar 60jaar@nationaalkamp.nl


Heel veel leesplezier gewenst!


veerpen_300


www.nationaalkamp.nl/60jaarBelangrijk bericht van Bart en Antje!

Belangrijk bericht van Bart en Antje:


We hebben begrepen dat het boevengespuis nu ook de website en Facebookpagina heeft gehackt. Wat een onzin dat de Kampweek niet doorgaat!


Welnee, de Kampweek gaat zeker door. Sterker nog, we hebben jullie nu harder dan ooit nodig om Ludwig en Louise aan te pakken! Tot over een paar weken!


whatsapp_image_20170403_at_10.01.21_512.

Mollenplaag brengt ons jubileum in gevaar

mollen_300


Beste kinderen, Mentoren, Stafleden, Kampwachten en wijde kring van betrokkenen,


Afgelopen week heeft Staatsbosbeheer Oost-Nederland diverse onderzoeken gedaan in de bossen rond Hattem, Wezep en Wapenveld. Dit vanwege het toenemende aantal mollen in deze regio.


De 60e Nationaal Kampweek zal hierdoor wellicht niet door kunnen gaan.


Onder het podium van ons Amfitheater zijn dusdanig veel mollen gevonden dat er instortingsgevaar is ontstaan. Ook dreigen er bomen om te vallen en u zult begrijpen dat wij geen enkel risico kunnen nemen met het oog op de veiligheid van onze deelnemers en vrijwilligers.


Komende week zullen wij een beslissing nemen. Natuurlijk houden wij u op de hoogte via de website en Facebookpagina.

Teaser NKH60 Baron van Heeckeren

Baron van Heeckeren...


Teaser NKH60 Ondertussen op Molecaten

In aanloop naar de 60e Nationaal Kampweek nog een kort filmpje. Wat gebeurt er toch allemaal op Landgoed Molecaten?


Teaser NKH60 Ondertussen in de molen

In aanloop naar de 60e Nationaal Kampweek alvast een kort filmpje van twee bijzondere figuren uit de Kampfilm. 


Jochem van Gelder openingsgast 60e Nationaal Kamp Hattem

Op maandag 12 juni aanstaande wordt het 60e Nationaal Kamp Hattem, georganiseerd door Stichting Bosavontuur Hattem, feestelijk geopend. Bijna 250 kinderen en 75 Mentoren uit heel Nederland zullen een week lang ondergedompeld worden in de wereld van kinderavonturen.

Een week lang kamperen in de bossen, koken op een tweepits gasstel, spannende speurtochten lopen, meedoen aan bijzondere activiteiten en genieten van het toneelspel in het Amfitheater. Door de opzet en uitvoering passen de Kampweek én het thema uitstekend binnen onderwijsprojecten. Bijvoorbeeld bij aardrijkskunde, geschiedenis, handvaardigheid en meer...

In het Amfitheater zal Jochem van Gelder de aftrap verrichten van deze bijzondere week.

_jph6037__jean_pierre_heijmans_300In 1979 maakt Jochem zijn TV debuut in het programma Stuif-Es-In. In 1989 wordt hij presentator van de Disney Club. Daarna volgden vele programma's, waaronder Praatjesmakers en Willem Wever. Sinds 2012 presenteert hij programma's voor SBS6, waaronder Het beste idee van Nederland, Bonje met de Buren en Lachen om Home Video’s.

Afgelopen periode was Jochem te zien in het programma Wie is de Mol. Hij schopte het zelfs tot de finale! Met Jochem van Gelder als openingsgast geven we extra feestelijk tintje aan het 60e Nationaal Kamp Hattem.

Jochem zal een rol spelen in ons toneelspel ‘Mollenvangers op Molecaten’ en krijgt daarna een rondleiding langs alle Kampementen in ons bos.
Wilt u meer informatie over (de opening van) het 60e Nationaal Kamp Hattem? Mail dan naar meedoen@nationaalkamp.nl 
Foto: © Jean Pierre Heijmans

Thema 60e Nationaal Kamp Hattem bekend!

De Filmtoernee zit er nu op. Dat betekent dat het thema voor het 60e Nationaal Kamp Hattem bekend is.
'Mollenvangers op Molencaten', dat is het thema van de Kampweek. Omdat we voor de 60e keer te gast zijn in de bossen van Hattem hebben we gekozen voor een lokaal thema. Als dank voor de gastvrijheid van de afgelopen, en hopelijk ook de komende, 60 jaar.


Het verhaal in het kort: Hattem – 1857. De watermolen van Hattem-Molencaten lijkt een normaal bouwwerk, maar er wordt verteld dat er goudsnippers gemalen kunnen worden. Dit kan alleen als de Gouden Molensteen in de watermolen geplaatst wordt. Die Gouden Molensteen is lang geleden in stukken gehakt, omdat de toenmalige molenaar misbruik maakte van die steen en er vandoor ging met heel veel goudsnippers.


facebook_foto_3_300Molenaar Derk, de huidige molenaar, heeft de pensioengerechtigde leeftijd bereikt en draagt al zijn bezittingen over aan zijn nichtje Annemarie (Antje). Zijn knecht Bart Boursin, een jongeman uit Noord-Frankrijk, zal Antje moeten inlichten en met haar naar Baron van Heeckeren gaan om de overdrachtspapieren op te halen. Wanneer Bart onderweg is wordt hij bruut overvallen door het struikroversduo Ludwig en Louise. Zijn stelen zijn geld. Maar nog veel belangrijker: zij stelen ook het boek met daarin het verhaal van De Legende van De Mallemolen. Ludwig en Louise smeden een gemeen plan en doen alsof er een vreselijke mollenplaag heerst op Landgoed Molencaten. Ze vertellen de Baron dat iedereen  - op last van de overheid - Landgoed Molencaten moet verlaten. Ludwig en Louise richten Huis Molencaten in als hoofdkantoor van mollenvangersbedrijf Ruimt Lekker Op. Tevens roepen ze de Bosplisie in het leven: iedereen eruit, niemand er meer in!
Zo hebben ze vrij spel om op zoek te gaan naar de Gouden Molensteen.

facebook_foto_2_300


Ondertussen is Bart bij Antje aangekomen in de haven van Hattem en hij vertelt haar het verhaal. Dit probleem moet worden opgelost. Zo snel mogelijk. Stel je voor dat Ludwig en Louise de Gouden Molensteen in handen krijgen. Dat is een ramp voor de watermolen, een ramp voor Landgoed Molencaten en een ramp voor heel Nederland! 
facebook_foto_7_300
Ze roepen het GSM (het Gilde van Stoere Molenaars) op om naar Hattem te komen. We moeten Ludwig en Louise een lesje leren. En de watermolen van Hattem-Molencaten moet weer normaal gaan draaien. Antje moet de nieuwe eigenaresse worden...
werewolfhowl
En dan was er nog iets met Kladdegat. De Legende vertelt dat de molenaar die er met de goudsnippers vandoor ging veranderde in een soort angstaanjagend beest: Kladdegat. ’s Nachts, wanneer de mensen slapen, dwaalt hij rond in de omgeving van Hattem. Het gehuil van het beest is dan goed te horen en dringt door tot in je slaapzak. Brrrrrr!

De komende weken zal er regelmatig een korte teaser te zien zijn op onze website en op onze Facebookpagina.


Voor meer informatie over het 60e Nationaal Kamp Hattem, klik hier

Reunie Nationaal Kamp Hattem

Nationaal Kamp Hattem (voorheen Nationaal Kamp voor Schipperskinderen) bestaat 60 jaar. Tijd voor een feestje. Tijdens de komende Kampweek zullen zo'n 250 kinderen ervaringen opdoen die ze niet snel meer vergeten. Maar ook iedereen die niet naar de Kampweek komt kan met ons meevieren. 

Op zaterdag 10 juni is er een reünie voor allen die bij het Kamp betrokken zijn geweest. Oud- deelnemers, Kampwachten, Kampstaf en sponsoren... iedereen is welkom! 

 

Meer informatie vindt u hier
Datum: 10 juni 2017
Tijd: 14.00 (inloop) tot 22.00
Waar: Rond het Amfitheater van de Zandkreek in Hattem
Kosten: 60 jaar x 10 cent = € 6,00


Aanmelden? Klik hier! 

Een tientje voor de jarige!

logo_300   logobos_30060jaar_300


 

EEN TIENTJE VOOR DE JARIGE!


Stichting Bosavontuur Hattem organiseert het 60e Nationaal Kamp Hattem!

In 1957 ging een klas van de Prinses Margrietschool uit Zwolle kamperen in bossen bij Hattem. In de jaren die volgden ontwikkelde de Nationaal Kampweek zich tot een volwassen scholings- en opvoedingsproject. Duizenden kinderen werden ondergedompeld in de wereld van kinderavonturen.

We zijn dan ook trots dat wij in de week van 12 tot en met 16 juni 2017 voor de 60e keer onze deelnemende kinderen en Mentoren kunnen laten genieten van een unieke schoolwerkweek.

Als Vrienden van het Kamp willen wij de jarige een cadeau geven. Om de ‘60e verjaardag’ nog beter te kunnen vieren organiseren wij de inzamelingsactie: ‘EEN TIENTJE VOOR DE JARIGE’. Als we al die tientjes bij elkaar leggen willen we nieuw materiaal aanschaffen voor onze activiteiten en kunnen wij bijvoorbeeld de technische apparatuur in het Amfitheater vernieuwen.

Wilt u meedoen aan dit cadeau, dan kunt u een tientje (meer is altijd welkom!) overmaken naar:

NL 44 INGB 00047 69 009 t.n.v. Vrienden van het Kamp. Onderwerp: verjaardag.
Vergeet u niet uw (bedrijfs) naam te vermelden?

Helpt u ons mee?taart_300

Bedankt!

Wilt u meer informatie?
Neem dan contact op met:
penningmeester@bosavontuurhattem.nl
www.nationaalkamp.nl

Lees berichten uit het archief : 2018 | 2017 | Ouder |
© Copyright 2019 Nationaal Kamp Hattem Design by

WvH

Google+