El Hattoem, de hand van toetanchamar

#NKH64

De populaire vlogger Karel Blitsflits heeft een deel van de Egyptische legende van de Hand van Toetanchamar gevonden. Per toeval volgt een ontmoeting met de Egyptische uitvinder Dup-Stehp en samen reizen ze naar Egypte. In het dorpje El Hattoem gaan Karel en Dup-Stehp op zoek naar de 5 ringen van de  Hand van Toetanchamar.

De boeven Hiero en Glief hebben echter te horen gekregen dat de ringen veel geld kunnen opleveren en gaan ook naar El Hattoem.


In de Kampweek blijkt dat het niet zo eenvoudig is om de ringen terug aan de Hand van Toetanchamar te krijgen. De Mummie helpt Karel en Dup-Stehp, maar ook Hiero en Glief krijgen min of meer hulp. Dat levert een bijzondere strijd op tussen de goodguys en badguys. Uiteindelijk helpen de kinderen om niet 5 maar 6 ringen terug te vinden en loopt ook dit avontuur weer goed af.


Er zijn dit jaar 250 kinderen uit 9 verschillende plaatsen in Hattem, verdeeld over 37 Kampgroepen. Het Ornament wordt gewonnen door groepje 33, de Varende Sfinxen, van Meander en De Kamelengang, groepje 9, van Terschelling Vossersschool gaan er met het felbegeerde Wisselschild vandoor.


Titelsong

Beluister hier de speciaal geschreven Titelsong

2023 - El Hattoem

Kampkranten

Tijdens de Kampweek worden dagelijks Kampkranten uitgebracht.

Foto's

Weer even terugkijken hoe fantastisch die Kampweek in Hattem was?

Eindstand

Na de Kampweek wordt hier zo spoedig mogelijk de volledige uitslag weergegeven