Kampvrienden

Van je vrienden moet je het hebben...

Van je vrienden moet je het hebben. Precies daarom werd enkele tientallen jaren het fenomeen Kampvrienden opgericht en we zijn blij dat er inmiddels een mooie vriendenkring is opgebouwd. Een groep die middels een kleine donatie een grote gunst verleend aan onze organisatie.

Het Nationaal Kamp Hattem kan niet rekenen op een subsidie en is daarom voornamelijk afhankelijk van de vele enthousiaste vrijwilligers die de Kampweek mogelijk maken in combinatie met donateurs die het Kamp een warm hart toedragen en ons jaarlijks steunen met een mooie bijdrage. Uiteraard kunt u erop vertrouwen dat de bijdrage van de Kampvrienden in zijn geheel en direct ten goede komt aan de goede organisatie en de beleving van de kinderen tijdens deze unieke schoolwerkweek.

Uiteraard doen wij voor onze vrienden graag wat terug. Zo kunt u bijvoorbeeld minimaal één keer per jaar rekenen op de inmiddels onmisbare Kampvriendenkoerier. In dit boekje vindt u mooie wetenswaardigheden over het Nationaal Kamp, leert u de vrijwilligers die het Kamp dragen een beetje beter kennen of leest u over de ervaringen van de schoolkinderen zelf. De Kampvriendenkoerier is het lezen meer dan waard. Als Kampvriend krijgt u verder net dat beetje meer aandacht van ons op bijvoorbeeld de jaarlijkse markt, in aanloop naar de Kampweek of eigenlijk gewoon het hele jaar door.

Hoe meer vrienden, hoe beter. Dus mocht u dit lezen en nog geen vriend zijn: Twijfel dan niet en meld u aan. Vergeet vooral niet dat u hiermee het schitterende werk ondersteunt wat wij doen en waarmee honderden kinderen jaarlijks liefst een week lang een unieke ervaring in de natuur kunnen beleven. Wij zien uw donatie (met een minimum van € 17,50) dan ook bijzonder graag tegemoet en hopen op een duurzame vriendschap. Dit kan door ons een mail te sturen op kampvrienden

Merchandise

Tijdens de Kampweek wordt op meerdere momenten Kampkleding (en andere merchandise) verkocht. Kunt u niet wachten om hierin gezien te worden? Mail dan naar kampvrienden voor een aanvraag.